Поділитись:

У селі на Волині успішно працює молодіжний центр

Четвер, 30 липня 2020, 12:20
У селі на Волині успішно працює молодіжний центр

У селі Копачівка Рожищенського району вже понад місяць працює молодіжний центр. 

Заклад з'явився у час карантину, і встиг зібрати чималу команду активної молоді. Центр "Did Uhim" розташований на другому поверсі місцевого будинку культури. Це просторе приміщення, де молодь збирається на різні активності. 

Тут грають настільні ігри, проводять зустрічі з відомими людьми, музичні вечори та кіноперегляди. Також це "база", де активна молодь зберігає спорядження для екскурсій і таке інше. 

Центр з'явився у селі завдяки перемозі на конкурсі проєкт від програми «House of Europe». За грантові кошти повністю відремонтували кімнату на другому поверсі Будинку культури, і придбали необхідне обладнання. У команди "Did Uhim" є столи та стільці, ноутбук, проєктор, принтер та фліпчарт. Також є колекція настільних ігор та книжки. 

"Ми ставимо собі за мету надати молоді платформу для організації альтернативного дозвілля, проведення просвітницьких заходів і так далі. Ще до появи молодіжного центру ми у громаді організовували різноманітні заходи на кшталт КВН, який збирав велику кількість глядачів. 

Перші результати роботи – облаштування простору, прибирання і планування, створення активної команди", – розповідає співтворець Молодіжного центру Сергій Янішевський.

Молоді люди проводять тут час абсолютно безкоштовно. Вже у серпні на них чекають захопливі інтелектуальні ігри "Майнд гейм", вечори настільних ігор, футбольна гра "хлопці проти дівчат", просвітницькі зустрічі з місцевими підприємцями на тему "Власна справа. Перші кроки", а також співпраця з рожищенським центром молоді і соціальних служб і організація тренінгів на тему "Психологія спілкування".

У селі на Волині успішно працює молодіжний центрУ селі на Волині успішно працює молодіжний центрУ селі на Волині успішно працює молодіжний центрУ селі на Волині успішно працює молодіжний центр

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
15:55
15 березня 2024
04 квітня 2023
11 березня 2023
14:04
30 вересня 2021
29 грудня 2020
15 вересня 2020
11 вересня 2020
09 червня 2020
29 січня 2020