Поділитись:

У Луцьку підготували цікаву програму святкування Міжнародного дня молоді

Неділя, 16 серпня 2020, 11:38
У Луцьку підготували цікаву програму святкування Міжнародного дня молоді

У неділю, 16 серпня, у Центральному парку культури відзначатимуть Міжнародний день молоді.

Про це інформує Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради. Зазначають, що буде цікаво людям будь-якої вікової категорії.

10.00-14.00 - спортивні змагання та показові виступи на спортивному майданчику (вул. Глушець, поблизу центрального парку). На цьому спорт на святі не закінчується, адже з 14 години на гостей чекають майстер-класи зі стрільби з лука та алтимат фрізбі.

12.00-18.00. Діти та онуки можуть задовольнити свої творчі запити, докластися до малювання величезної розмальовки поблизу магазину Офіс Центр Луцьк.

14:00-15.30 - танцювальні показові виступи від MJDS (My Jump Dance School)& ГО "Молодіжний Центр"Креативний Світ" та Iron-City-Dance-Academy. Брейк-данс і не тільки - запальні емоції та драйв гарантують.

14.00-16.30 - 14 громадських організацій та установ, які працюють з молоддю будуть ярмаркувати для гостей. Тут можна буде почути, побачити багато різного: пограти в історичні настільні ігри та дженгу, пройти квізи, вікторини та тестуваня, розмалювати глиняні вироби і розмалювати себе, відвідувачі дізнаються, як народжуються мультфільми, позмагатись в мистецтві дебатів та настільному футболі та зможуть зібрати свою валізу у подорож.

17.00-18.30 - можна буде повболівати за вже сформовані молодіжні команди у змаганнях spLove у Луцька Венеція. Тут же показуватимуть відео про найбільш відомі громадські організації Волині.

18.30-21.00 - концерт в затишній вечірній атмосфері Луцького міського молодіжного центру. Виступатимуть: Unfazed Everyman (stoner, blues-rock), баянист Валерій Осадовський, Іndex - інструментальний колектив (пост-рок), Андрій Волошко - поп-скрипаль, співачка Марія Хурсенко,Soul Kitchen (із рокерів у блюзмени).

Тут же буде розміщено виставку "Громадські лідери та лідерки Волині".

21.00-22.30 - молодіжний фільм у Луцькому міському молодіжному центрі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів