Поділитись:

Бізнес в умовах карантину: історії успіху підприємців у Луцьку (відео)

Неділя, 06 вересня 2020, 10:17

Карантин змусив бізнес лягти на дно. Чимало підприємств просто не пережили скрути. Проте, є й ті, що в нелегкі часи продовжують успішно розвиватись.

ТОРГОВА МАРКА «АПЕЛЬСИН»

Власник та засновник ТМ «Апельсин» В’ячеслав Теліцин свій бізнес почав ще в 9 класі. Тоді юнак продавав книги в центрі Луцька.

«Мені тоді тато зробив таку рикшу на колесах, і я ці книжки возив до ЦУМа. Рикша важила, напевно, кілограмів 150 мінімум. А вже в 2001 році я перейшов у приміщення, а в 2005-му – у власне виробництво», – розповідає пан В`ячеслав.

Сьогодні В’ячеслав має свій магазин, гуртівню та чимале виробництво. Оригінальні розмальовки, папки та пенали, кольоровий картон і папір з креативним дизайном. В’ячеслав каже, секрет успіху в тому, щоб постійно розвиватися, вдосконалюватися, йти в ногу з часом, а ще шукати підхід до найменших споживачів і створювати оригінальний продукт.

Сьогодні, торгова марка “Апельсин” реалізує свою продукцію як у роздрібних магазинах, так і в найбільших торгових мережах країни, щороку бере участь у спеціалізованих виставках канцелярії та дитячих товарів, і сміливо конкурує як з українськими, так і світовими брендами.

LUCHAN BROTHERS’ BREWERY

Брати Валентин та Олексій Поповичі відкрили власну ремісничу броварню «Luchan brothers’ brewery» в серпні. Кажуть, впроваджують тут нові технології і нові підходи до варіння пива, які ще ніхто у Луцьку не застосовує. І готові щодня вдосконалюватись.

«Великі заводи не мають можливості постійно змінювати рецептуру, тому що процес набагато більший. Вони виробляють сорти, називають марки, і довго роблять його, роблять і роблять. При невеликому виробництві, як у нас, ти можеш експериментувати і можеш постійно змінювати», – розповідає Олексій Попович.

Нині на броварні виробили вже шість сортів пива, яке зберігається більше трьох місяців, але є живим. Брати Поповичі кажуть, що термін придатності залежить не від консервантів, а від правильного виробничого процесу та чистоти. І впевнені, що матимуть, чим здивувати найвибагливіших пивоманів.

Більше дивіться у сюжеті на нашому каналі в YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів