Поділитись:

У Луцьку рятують лебедя, у якого в дзьобі застряг гачок (фото)

Четвер, 13 серпня 2020, 11:30
У Луцьку рятують лебедя, у якого в дзьобі застряг гачок (фото)

В одній із соцмереж повідомили про те, що в лебедя в дзьобі застряг гачок. Відтак він не може їсти. Сімейство лебедів поселилося на річці, що пропливає на межі вул. Кічкарівської та Чернишевського в Луцьку.

На прохання допомогти відгукнувся Луцький зоопарк, проте і їй спіймати лебедя, аби витягнути з його дзьоба сторонній предмет, не вдалося, – повідомили керівництво на сторінці. 

"Ми виїждали на місця повідомлень про проблемних птахів – лелеку та лебедя. Щодо першого, то він полетів, щойно люди підійшли до нього ближче. Це свідчить про те, що особина була здоровою та не потребувала стороннього втручання у її життєдіяльність (як, до слова, у переважній частині повідомлень про подібні випадки). А щодо лебедя, у дзьобі якого є сторонні предмети, то, попри усі наші зусилля та намагання інших небайдужих громадян, птаха відловитти і допомогти йому не вдалося. Особина не підпливає до берега, на відміну від інших членів його родини, а човна чи якогось іншого спецоснащення, яке б допомогло піймати пернатого, у зоопарку немає. Тож наразі ситуація не вирішена. Якщо птаха спіймають, то ми, беззаперечно. забезпечимо йому догляд та лікування", – наголосили в повідомленні. 

У Луцьку рятують лебедя, у якого в дзьобі застряг гачок (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024