Поділитись:

Волинські підприємці спрямували до держбюджету понад два мільярди гривень

Середа, 05 серпня 2020, 09:24
Волинські підприємці спрямували до держбюджету понад два мільярди гривень

Завдяки сумлінню волинських платників в області фіксують позитивну динаміку податкових надходжень, - констатують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Зокрема, протягом січня-липня 2020 року на Волині до загального фонду держбюджету сплачено 2 мільярди 258 мільйонів гривень. Це на 216 мільйонів гривень більше проти аналогічного періоду торік. Про це повідомляє ГУ ДПС у Волинській області. 

«У складних умовах коронакризи досягнутий ріст сплати податків до державного бюджету на 10,6 відсотка свідчить про налагоджену взаємодію фахівців ДПС із соціально відповідальним бізнесом, а також якісний та ефективний процес адміністрування податків. Завдяки впровадженню сучасних технологічних рішень у процес обслуговування платників податкова служба має можливість своєчасно реагувати на потенційні ризики несплати податків», – наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Відтак у податковій службі Волині наразі є підстави для пронозу щодо позитивних тенденцій сплати податків у майбутньому.

«Сьогодні податкова служба пропонує платникам сучасні електронні сервіси, використання яких залишається особливо актуальним з точки зору цифровізації економіки, а в зв’язку з пандемією COVID-19 – життєво необхідним кроком. Тож запрошуємо до електронного спілкування всіх, хто прагне до сучасного і зручного обміну інформацією, що виключає суб’єктивний чинник», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів