Поділитись:

Коронакриза: волинські податківці хвалять бізнесменів

Понеділок, 20 липня 2020, 08:36
Коронакриза: волинські податківці хвалять бізнесменів

За підсумками першого півріччя 2020 року на Волині до зведеного бюджету сплачено 347 мільйонів гривень податку на прибуток. Це на 7,5 відсотка більше проти минулорічних показників.

Про це повідомили в ГУ ДПС у Волинській області. 

«В умовах коронакризи волинські господарюючі суб’єкти демонструють відповідальне ставлення до сплати податків, зокрема більшість із них чесно звітуються про реальний фінансовий результат своєї діяльності. Відповідно, бюджет отримує належні суми податку на прибуток. Щодо того кола бізнесменів, які прагнуть приховати отриманий прибуток, то фахівці податкової служби мають необхідний досвід та технологічні рішення, що дозволяють виявляти фіктивні збитки та запобігати мінімізації сплати», – зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських податківців підкреслила, що фахівці ДПС забезпечують максимально якісний податковий супровід легального бізнесу з тим, щоб виконання податкових зобов’язань не викликало необґрунтованих часових витрат чи незручностей.

«Державна податкова служба України системно працює над удосконаленням електронних сервісів, які дозволять платникам у зручний час отримати необхідну інформацію, сформувати звіти та надіслати їх до контролюючого органу. Саме електронний формат нашої взаємодії повністю виключає суб’єктивний чинник», – підсумувала Світлана Савчук.

Довідково:

упродовж січня-червня 2020 року до обласного бюджету від великих платників, які перебувають на обліку в Луцькому відділі податкового супроводження підприємств Львівського управління Офісу великих платників податків ДПС, надійшло 8 мільйонів гривень податку на прибуток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів