Поділитись:

За півріччя волиняни сплатили понад 150 мільйонів гривень військового збору

Середа, 15 липня 2020, 16:32
За півріччя волиняни сплатили понад 150 мільйонів гривень військового збору

Упродовж першого півріччя 2020 року до держбюджету з легальних доходів волинян сплачено 154,7 мільйона гривень військового збору. Це на 3,2 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Навіть в умовах коронакризи більшість господарюючих суб’єктів Волині сумлінно виконують свої зобов’язання перед бюджетом, – констатують в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Пандемія COVID-19 суттєво скоригувала бізнес-плани представників підприємництва. Однак, варто віддати належне тим, хто у складний для країни час дотримується вимог закону, дбає про безпеку та соціальний захист найманих працівників. Кожен працедавець, який використовує офіційну найману працю, не лише наповнює бюджет. Офіційне працевлаштування – це соціальні гарантії працівникам у разі настання страхового випадку», – наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області
Світлана Савчук.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області вкотре застерігають представників підприємництва від використання праці неоформлених належним чином працівників.

«Соціально орієнтований бізнес нині здійснює діяльність у надскладних умовах, але чесно і своєчасно сплачує податки. Також просимо працівників, яким пропонують робоче місце без офіційного оформлення, не погоджуватися на таку сумнівну пропозицію. Представники бізнесу повинні працювати в рівних конкурентних умовах, мати однакові зобов’язання перед суспільством», – підсумувала Світлана Савчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024