Оголосили конкурс до молодіжної ради при Волинській ОДА

П'ятниця, 05 квітня 2019, 17:47

Волинська обласна державна адміністрація оголосила конкурсний відбір кандидатів до складу молодіжної ради при ВОДА. 

Про це інформує Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у Facebook

Установчі збори з формування складу молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації відбудуться 16 травня 2019 року у малому залі приміщення обласної ради. Початок зборів об 11:00.

Склад молодіжної ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі молодіжної ради та запропоновані інститутами громадянського суспільства. Кількісний склад молодіжної ради буде визначено установчими зборами на строк у два роки.

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України, які є:

  • представниками молодіжних консультативно-дорадчих органів при сільських, селищних, міських, районних у містах радах, утворених на території регіону;
  • представниками інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у молодіжній сфері, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території регіону (за згодою);
  • представниками органів студентського та учнівського самоврядування та їх обласних об’єднань. 

Документи приймаються ініціативною групою до 16 квітня 2019 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 59, каб. № 8, управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, з 8:00 до 16:00 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: