Луцькі правоохоронці провели чемпіонат із волейболу на честь загиблого капітана СБУ

Субота, 08 грудня 2018, 00:30

Учора, 6 грудня, у Луцьку пройшов чемпіонат із волейболу серед працівників правоохоронних органів, присвячений пам’яті капітана СБУ Віктора Мандзика, який загинув 21 березня 2015 року під час виконання обов’язків військової служби в районі проведення АТО.

Про це інформує СБУ у Facebook.

У цьогорічних змаганнях взяли участь команди регіональних управлінь Служби безпеки, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Держспецзв’язку, Нацполіції, Нацгвардії та прокуратури. 

Звертаючись до учасників змагань із вітальним словом, перший заступник начальника УСБ України у Волинській області Тарас Цюцюра наголосив на винятковій важливості проведення таких спортивних заходів не лише для підвищення згуртованості та бойового духу підрозділів, але й для зміцнення міжвідомчої взаємодії.

На урочистому відкритті чемпіонату також була присутня мама капітана Віктора Мадзика – Ольга Олександрівна, яка подякувала організаторам за збереження пам’яті її сина та побажала успіху учасникам змагань.

За результатами напруженої боротьби перше місце у волейбольному чемпіонаті здобула команда регіонального управління ДСНС, друге – обласного управління поліції охорони, третьою стала команда Луцького прикордонного загону, команда обласного управління СБУ зайняла четверте місце.

На вшанування пам`яті загиблого Героя ліцеїсти Військового обласного ліцею з посиленою фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні поклали квіти на його могилу.
Чемпіонат з волейболу пам’яті Віктора Мандзика внесений до щорічного календаря спортивно-масових заходів та стане відтепер стане традиційним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк: відбувся чемпіонат з волейболу