Квадроцикл, квадрокоптер і генератор: художник зі Швеції передав «подарунки» волинським військовим (фото)

Середа, 14 серпня 2024, 11:50

Художник зі Швеції Пеллє Енгман передав волинським військовим квадроцикл, квадрокоптер та генератор.

Про це повідомляє Волинська обласна державна адміністрація.

Завдяки співпраці ОВА та Шведського центру допомоги 5-й батальйон спеціального призначення «Любарт» 12-ї бригади НГУ «Азов» вдалося забезпечити необхідною технікою. Зокрема, волонтер зі Швеції художник Пеллє Енгман передав волинським бійцям квадроцикл, квадрокоптер та генератор.

 

Благодійник волонтерить у Шведському центрі допомоги від початку повномасштабного вторгнення. Передав чимало речей і приїжджає в Україну, щоб підтримати наш народ. Тож під час крайнього візиту він передав чергову допомогу. А саме:

  • квадроцикл, що значно полегшить виконання завдань спецпризначенцям на передовій, забезпечуючи підвищену мобільність та маневреність в умовах бездоріжжя;
  • квадрокоптер DJI Mavic 3 Classic. Сучасний безпілотник дозволить проводити розвідку, коригувати вогонь та здійснювати моніторинг місцевості, надаючи бійцям важливу інформацію для прийняття рішень;
  • інверторний генератор. Незамінний пристрій для забезпечення електроенергією в польових умовах, дозволяючи заряджати акумулятори, використовувати радіостанції та інше обладнання.

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: