У Волинському прикордонному загоні – новий начальник

Середа, 24 липня 2024, 15:20

У Волинському прикордонному загоні призначили нового начальника – полковника Богдана Ігнатюка, який до цього очолював Мукачівський прикордонний загін.

Про це в коментарі «Суспільному» розповіла речниця волинських прикордонників Маргарита Вершиніна.

З її слів, Сергія Лозінського, який керував Волинським прикордонним загоном з 2021 року, перевели на службу в Краматорськ на Донеччині.

За наказом голови Держприкордонслужби Сергія Дейнеко полковник Богдан Ігнатюк вже розпочав виконання службових обов'язків на Волині, додала речниця.

Зауважимо, полковник Богдан Ігнатюк у 2021 році брав участь у конкурсі для призначення кандидатів на посади начальників органів охорони державного кордону, який проводився в рамках проєкту «Нове обличчя керівного складу» за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції й увійшов до трійки лідерів. Зазначалося, що він зміг показати свої кращі якості, гідно представити достатній багаж знань, досвід роботи та розкрив свій управлінський потенціал.

Довідково:
за даними ДПСУ, українсько-білоруський кордон у межах Волинської області має протяжність 214,7 кілометра, українсько-польський – 228.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: