Показали ще одне мальовниче озеро на півночі Волині (фото)

Вівторок, 02 липня 2024, 10:01

Озеро Радожичі, розташоване у селі Гірники на Рантівщині, є одним із численних мальовничих водойм цього регіону. Це озеро, як і багато інших у Волинській області, приваблює туристів своєю природною красою та спокоєм.

Світлини краєвидів озера у спільності VolynLakes опублікувала користувачка Леся Колотюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 озер для відпочинку на Волині, окрім Світязя

Озеро Радожичі славиться чистою водою та чудовими умовами для риболовлі. Багато рибалок приїжджають сюди, щоб насолодитися ловлею різноманітної риби, що водиться в цих водах. Навколишня природа сприяє відпочинку на свіжому повітрі, а ліси, що оточують озеро, додають особливої чарівності цьому місцю.

Відпочиваючі можуть насолодитися прогулянками вздовж берега, організувати пікніки або просто відпочити у затінку дерев. Озеро Радожичі є чудовим місцем для сімейного відпочинку, романтичних прогулянок або просто для втечі від міської суєти.

 

Нагадаємо: журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішили підрахувати, у скільки ж обійдеться відпочити на Світязі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує відпочинок на Гряді у 2024 році

А тут ми зробили добірку житла з контактами та цінами, а також порадами під час вибору тимчасової оселі. У номері готелю, палатці чи орендованому будиночку можна не просто сидіти, а дізнатися про Легенди озера Світязь: острів, кити і вугрі-велетні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: