Поділитись:

Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)

П'ятниця, 07 червня 2024, 13:17
Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)

У Луцьку досі здають в оренду приміщення, де колись знаходився відомий у місті масажний салон «Юнона».

Відповідне оголошення з'явилось на одному з популярних маркетплейсів.

Нагадаємо: рік тому соцмережами уже гуляло схоже оголошення про оренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Юнону» в Луцьку «накрили»: надавали секс-послуги й називали це «масажем»

Приміщення у центрі міста, на вулиці Лесі Українки, 7, вирішили здати в оренду. Колись тут працював скандальновідомий у Луцьку масажно-еротичний салон «Юнона». Раніше Національна поліція проводила обшуки у цьому салоні та з'ясувала, що в спа салоні надавали послуги сексуального характеру. Тепер же це приміщення здають в оренду.

На фотографіях видно, що у закладі є усе «необхідне» для надання косметичних послуг – ліжка, дивани, масажна ванна місця для очікування та стійка із дзеркалами.

«Здається в оренду обладнане, готове для бізнесу приміщення, салон в центрі міста Луцьк, по вул. Лесі Українки. Комерційне призначення, фасадний вхід з центральної частини вулиці, де розвинена інфраструктура міста, панорамні вікна. Площа 184 кв.м. З меблями. Автономне опалення. 6 окремих кімнат, два санвузли з душевими кабінами, кухня, котельня, гардеробна, сауна. Приміщення з охоронною сигналізацією та відеоспостереженням. Wi-fi. Є можливість доїзду та парковки», – йдеться в оголошенні.

Зазнаена вартість оренди 30 000 грн.  

Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото)Скандальний бордель у центрі Луцька досі здають в оренду (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку в новобудові на вулиці Даньшина відкрили салон еротичного масажу під назвою Еgo Studio. Мешканці багатоповерхівки такому сусідству не раді, адже вночі звідти постійно чути характерний шум. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів