Поділитись:

Розпуста дихає вам в спину: у Луцькій багатоповерхівці відкрили салон інтимного масажу (відео)

Вівторок, 11 квітня 2023, 18:30
Розпуста дихає вам в спину: у Луцькій багатоповерхівці відкрили салон інтимного масажу (відео)

У Луцьку в новобудові на вулиці Даньшина відкрили салон еротичного масажу під назвою Еgo Studio.

Мешканці багатоповерхівки такому сусідству не раді, адже вночі звідти постійно чути характерний шум. Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс», – пишуть Волинські новини.

«Ми вас ще не знаємо, але уже любимо», – декларують організатори наповненого спокусою і насолодою відпочинку. Однак мешканці новобудови на вулиці Даньшина не надто раді такому сусідству, адже через стіни на власні вуха чують «роботу» салону еротичного масажу.

Вони кажуть, що на першому поверсі їхнього будинку відкрився не просто масажний салон, а салон еротичного спрямування, в якому, можливо, надають відповідні послуги.

«У нас вночі в будинку відбувається бл***тво. Все це – під час комендантської години, коли в країні війна. Закони для них неписані», – обурюється одна з мешканок будинку.Ще одна жінка, квартира якої розташована якраз над салоном, розповідає, що з нього цілу ніч линуть характерні жіночі крики та стогони. Окрім того, що вона чує слово в слово те, як і у якій позі масажують клієнтів, то ще й звуки вентиляції створюють вібрації. У помешканні буквально трясуться стіни.

«Вони без дозволів демонтували вентиляцію. З цього все і почалося, з другого по четвертий поверх почали трястися стіни. В квартирах через гул неможливо перебувати. Воно гуде, шумить, стіни трясуться. А найбільше це все чути вночі, коли ці всі клієнти приходять на хамам», – каже мешканка багатоповерхівки.

Заклад працює цілодобово. Як повідомляє Луцька міська рада у відповідь на скарги незадоволених людей, по жоден дозвіл салон еротичного масажу Еgo Studio до них не звертався.

Найбільш продуктивно робота кипить уночі. Дівчата працюють позмінно. У зміні по чотири масажистки, які дарують незабутні враження і гостям, і сусідам, і всім, хто мав щастя купити квартиру в гарній новобудові. Час від часу сюди викликають поліцію.

Журналісти переконані, що Еgo Studio – це нова філія славнозвісного масажного салону «Юнона», про який неодноразово згадували у ЗМІ. Нещодавно в мережі таких салонів по Україні відбулися обшуки. У волинській поліції кажуть, що справа навіть дійшла до суду.

«Поліцейським відомо, що там справді функціонує згаданий салон еротичного масажу. У приміщенні цього закладу вже проводили обшуки та інші процесуальні заходи. Матеріали зібрано та передано до головного слідчого управління. Тому що саме у ГСУ в Києві відкрито два кримінальні провадження за статтями 302 та 303 ККУ (утримання та створення місць розпусти і сутенерство)», – розповіла речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Попри те, що салон працює у дві зміни, туди й далі набирають дівчат – беруть і з досвідом, і без.

Нагадаємо, у січні минулого року в славнозвісному масажному салоні «Юнона», що працює у центрі Луцька близько п’яти років, правоохоронці вчергове провели обшуки. Як виявилося, в Україні діє ціла мережа масажних салонів, де підпільно надають інтимні послуги. І луцька «Юнона» – один із закладів цієї мережі.

У центрі Луцька вже кілька років під прикриттям салону краси працює заклад, де пропонують інтимні послуги. Поліцію неодноразово просили закрити салон «Карамель» для так званого масажу та інших задоволень, який журналісти «Аверсу» бачили зсередини. Після скандального висвітлення роботи салону еротичного масажу клієнтів у закладі лише побільшало. У вересні 2020 року підрозділи поліції обшукали «Юнону». На час обшуків працівниці салону саме приймали клієнтів. Орієнтовні суми, які сплачували клієнти за послуги, становили від 1 000 до 10 000 гривень. За добу сюди приходило від 10 до 50 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02