Поділитись:

У сина Байдена вкрали ноутбук з порнокомпроматом (фото 18+)

Понеділок, 16 серпня 2021, 14:43
У сина Байдена вкрали ноутбук з порнокомпроматом (фото 18+)

У Хантера Байдена, сина президента США Джо Байдена,  вкрали ноутбук з великою кількістю компромату порнографічного характеру.

Видання DailyMail оприлюднило відео, на якому він розповідає про це невідомій дівчині після інтимного зв’язку у готельному номері, – пише nv.ua.

Зі слів Байдена-молодшого, ноутбук зник у Лас-Вегасі, де він 18 днів розважався в компанії російських наркодилерів, витрачаючи за ніч близько $10 тисяч, поки не втратив свідомість просто в джакузі.

У сина Байдена вкрали ноутбук з порнокомпроматом (фото 18+)

«Отже, я сиджу там, і це останнє, що я пам’ятаю… Я прокидаюся, і там тільки Мігель, який відчайдушно бігає, збираючи речі, і Пірс, його друг. Вони всіх вигнали… Вони збиралися йти, і я прокинувся. Там була 35-річна росіянка, мила брюнетка. Вона відмовилася їхати, і вони не стали викликати швидку допомогу. Спочатку вони не знали, мертвий я чи ні», – згадує Хантер.

У сина Байдена вкрали ноутбук з порнокомпроматом (фото 18+)

Саме після тієї ночі син глави Білого дому й помітив зникнення свого ноутбука. 

«Я думаю, що ці троє (вкрали ноутбук, – ред.), троє хлопців, які були схожі на невелике угруповання. Дилер і двоє його хлопців, я всюди їх возив. У них є відео, де я це роблю. Знаєш, у них є відео, на яких я займаюся божевільним сексом», – заявив він, додавши, що цей компромат можуть використати проти його батька.

Цей випадок втрати комп’ютера з конфіденційною інформацією у Хантера Байдена вже не перший. Раніше один з його ноутбуків знайшли у ремонтній майстерні у штаті Делавер, а переписки та інтимні фото з нього були оприлюднені Рудольфом Джуліані, який представляв інтереси тодішнього президента США Дональда Трампа.

Повне відео можна подивитися на DailyMail за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів