Поділитись:

Шукав клієнтів для двох повій: луцького лікаря знову впіймали на сутенерстві (відео)

Четвер, 05 січня 2023, 13:00
Шукав клієнтів для двох повій: луцького лікаря знову впіймали на сутенерстві (відео)

Лучанином, якого прокуратура вкотре підозрює у сутенерстві, виявився 55-річний лікар-гінеколог Стефанюк Василь Петрович, експрацівник «Луцького клінічного пологового будинку». 

Про це журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» дізналися із власних джерел. 

Раніше прокуратура повідомляла, що чоловік, перебуваючи на іспитовому строці, продовжував підшуковувати клієнтів для двох жінок, які надавали інтимні послуги. 

Із власних джерел нам стало відомо, що виїзд до клієнта коштував 2000 гривень. Скільки при цьому отримував сутенер, а скільки повія – невідомо. 

Нагадаємо: лікар «Луцького клінічного пологового будинку» займався сутенерством та шукав повіям клієнтів на вулиці Рівненській. Також чоловік, окрім сутенерства, займався продажем амфетаміну. Головний лікар пологового Михайло Токарчук запевнив, що лікаря звільнили з медзакладу. У вересні 2020 року фігурант був засуджений до 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки. До уваги взяли те, що обвинувачений переніс низку операцій та хворіє на важку форму цукрового діабету.

У травні 2021 року оперативники міграційної поліції спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції знову зловили лікаря на сутенерстві. Поки по цій справі триває суд, Василь Стефанюк продовжував скоювати злочини, і потрапив на гачок знову цієї зими. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів