Поділитись:

Нацполіція провела обшуки у скандальній «Юноні»: викрили організаторів розпусти (відео)

Четвер, 20 січня 2022, 19:16
Нацполіція провела обшуки у скандальній «Юноні»: викрили організаторів розпусти (відео)

Нацполіція 18 січня провела понад 40 обшуків, викрила організовану злочинну групу сутенерів і ліквідувала мережу з 28-ми місць розпусти. В тому числі, йдеться і про скандальновідомий у Луцьку масажно-еротичний салон «Юнона», який знаходився на вулиці Лесі Українки. Нині вже встановлений організатор мережі, 40-річний житель міста Дніпро та його 13 спільників.

Про це йдеться на сайті Національної поліції України. Обшуки на Лесі Українки у Луцьку підтвердила поліція Волині.

На території України в 16-облансих центрах були відкриті місця розпусти, в яких було понад 80 повій, які надавали послуги сексуального характеру за грошову винагороду

Вартість сексуальних послуг становила від 800 до 5000 гривень. Отримані таким чином кошти організатор розподіляв між усіма членами групи та реалізовував через підставні підприємства з подальшим придбанням різної нерухомості.

В результаті обшуків, у місцях проживання фігурантів та в приміщеннях, де безпосередньо надавались сексуальні послуги, правоохоронці вилучили майже пів мільйона гривень та віртуальну АТС, яку використовували для приховування номерів. Також під час обшуків виявили, що в усіх місцях розпусти були приховані відеокамери, запис з яких передавався на сервер організатора. Все знайдене правоохоронці вилучили.

Коли ж обшук проводили у помешканні організатора, його спільниця спробувала винести особистий ноутбук, понад 300 тисяч гривень готівкою, «чорнові» записи та документи.

Нині тривають слідчі дії, найближчим часом їм буде повідомлено про підозру. Зокрема йдеться про відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, створення місць розпусти, а також сутенерство. За це організатору та членам банди «світить» покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі.

Також поліцейські встановлюють й інших учасників, які можуть бути причетні до злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів