Поділитись:

Знайти буде важче: демонтували вивіску скандальної луцької "Юнони" (фото)

Вівторок, 02 березня 2021, 16:15
Знайти буде важче: демонтували вивіску скандальної луцької

У центрі Луцька демонтували вивіску скандального салону еротичного масажу "Юнона". 

Вона порушувала правила благоустрою міста, бо була розміщена без відповідних дозволів. Про це ІА "Конкурент" повідомили очевидці. 

За їх словами, близько обіду на місці працювали робітники КП "Луцькреклама". Вони вже демонтували габаритні літери, і саме стирали зі скла вітрини написи з переліком доступних послуг.

Цікаво, що власники салону мали самотужки прибрати зовнішню рекламу ще на початку лютого. Але, очевидно, ніхто цього не зробив. 

Знайти буде важче: демонтували вивіску скандальної луцької Знайти буде важче: демонтували вивіску скандальної луцької Знайти буде важче: демонтували вивіску скандальної луцької

Нагадаємо, сесія міської ради 20 січня цього року затвердила рішення про демонтаж зовнішньої реклами салону "Юнона". 

До слова, у вересні 2020 року поліція провела санкціонований обшук у салоні із залученням спецпризначенців. Як з'ясувалося, так званий салон еротичного масажу здійснював діяльність впродовж кількох місяців, візитівки з рекламою закладу "Ego Studio" розповсюджувались по всьому місту. Заклад працював під вивіскою "Юнона": тут жінки надавали послуги сексуального характеру клієнтам, які телефонували і попередньо домовлялись про це, маскуючи свою діяльність під еротичний масаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів