Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 24 травня

П'ятниця, 24 травня 2024, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 24 травня. 

На Донеччині загинув сержант Віктор Степанюк з Луцька

 

У Донецькій області загинув 51-річний сержант Віктор Степанюк з Луцька.

Лучанин Степанюк Віктор Миколайович, 4 грудня 1972 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-помічника гранатометника у складі єгерського батальйону.
 
Сержант Віктор Степанюк загинув 21 травня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі села Уманське Донецької області.

Помер поранений у Лимані волинянин Тарас Подлознюк

 

Від отриманих внаслідок артобстрілу у Донецькій області поранень помер Тарас Подлознюк з міста Любомль Ковельського району.

Подлознюк Тарас Васильович,1985 року народження, житель Любомля, 17 травня отримав важкі поранення під час ворожого обстрілу у місті Лиман Краматорського району Донецької області. Тарас Полознюк помер 22 травня 2024 року.

Про день та час зустрічі тіла загиблого воїна повідомлять додатково.

Про те, що у волинських поліцейських – новий керівник

 

У Луцьку представили нового керівника Головного управління Нацполіції у Волинській області – ним став полковник поліції Олег Сліпчук.

У п'ятницю, 24 травня, нового очільника поліції Волині полковника Олега Сліпчука особовому складу та представникам влади і правоохоронних структур представив заступник Голови Національної поліції України Геннадій Федорюк.

Відомо, що до цього 48-річний Олег Сліпчук працював на керівних посадах в різних регіонах України: у Київській, Хмельницькій, Дніпропетровській областях.

Про те, що центром Луцька «розсікав» 14-річний хлопець на Range Rover

 

У Луцьку підліток на авто преміумкласу порушив ПДР – патрульні склали протокол на батьків.

У Луцьку на проспекті Волі патрульні помітили позашляховик Range Rover, який порушив правила дорожнього руху – їхав по смузі для громадського транспорту.

Після повороту на вулицю Винниченка авто зупинили та з’ясували, що за кермом перебував 14-річний юнак, який, звичайно, не мав посвідчення водія.

Поліцейські негайно зв’язалися з матір’ю неповнолітнього, яка приїхала на місце. На неї патрульні склали адмінпротокол за ст. 184 (Невиконання обов'язків щодо виховання дітей).

Про те, що знайшли водія, який побив жінку у центрі Луцька

 

Співробітники поліції оперативно встановили водія, який побив жінку в центрі Луцька.

Пішохідка, мовляв, переходила дорогу в невстановленому місці, і він мало її не збив, – повідомили у Луцькому районному управлінні поліції.

Відео з фрагментом інциденту сколихнуло соцмережі. Однак до поліції ні постраждала, ні свідки так і не звернулися.

За жінку тоді заступилася депутатка Луцької міської ради Алла Надточій, вона також звернулася до правоохоронців, аби ті розібралися з інцидентом. Тож поліцейські почали оперативно встановлювати всіх учасників події, задля цього звернулись до громадян, аби вони повідомили будь-яку інформацію.

Про те, що у луцькому ліцеї дівчинка на фізкультурі зламала руку, а вчитель проігнорував

 

Не минуло й кількох днів, як трапився інцидент у маленькій школі «Розумник», що у Луцьку, де вчителька обзивала хлопчика «тряпкою», як соцмережі вибухнули новим освітнім скандалом. Цього разу – у міському ліцеї №23. На уроці фізкультури дівчинка зламала руку, а вчитель належним чином не відреагував на це та ще й забороняв телефонувати батькам.

Про те, що ветклініку у Луцьку звинувачують у вбивстві тварини

 

Луцьку ветеринарну клініку «Зоородина» звинувачують у смерті собаки, якого привезли сюди на лікування, і нібито у некомпетентності лікарів. 

В мережі з’явилось обурливе відео, на якому лучанин Тарас каже, що саме через поради працівників ветклініки пес помер. За словами лучанина, у клініці не обстежили собаку належним чином і порадили лікувати його «ряжанкою».  

Новини України за день 

  • Атака РФ регіонів України 

Російські нелюди продовжують тероризувати мирні міста та села. Зокрема під ударом окупантів знову опинився Харків. У ніч на п'ятницю у міста в результаті двох влучань були пошкоджені житлові будинки та нежитлові приміщення. Обійшлося без постраждалих.

Щонайменше дві людини постраждали, а також пошкоджені житловий  будинок, магазин, автобус і авто у  Дніпропетровській області у результаті ранкової атаки окупантів.  Відомо, що ворог бив по Нікопольщині.

  • У річці Тиса знайшли чергового потопельника

Його тіло несло течією вздовж берега. Загиблий – житель Закарпаття 1975 року народження. Як він опинився в річці — зʼясовує слідство.

Держприкордонслужба повідомляє, що справою чоловіка тепер займається поліція. «Закликаємо уникати ризиків і небезпеки, які можуть загрожувати вашому життю», — додали в ДПСУ.

Зазначимо, Від початку повномасштабної війни, за офіційними даними, у Тисі вже загинув 31 чоловік.

  • У ТЦК на Закарпатті помер чоловік, якого визнали придатним до служби

На Закарпатті в одному з територіальних центрів комплектування помер чоловік, якого військово-лікарська комісія визнала придатним до служби. Про це повідомила пресслужба Закарпатського обласного ТЦК та СП.

У військовозобовʼязаного чоловіка, який перебував в одному з ТЦК області, 23 травня різко погіршилося самопочуття. Йому надали домедичну допомогу та викликали швидку. Однак медики констатували смерть.

«На жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобовʼязаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії», — написали в Закарпатському ОТЦК та СП.

За фактом смерті чоловіка призначили службову перевірку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: