Поділитись:

Хворому псу приписали ряжанку: ветклініку у Луцьку звинувачують у вбивстві тварини (відео)

П'ятниця, 24 травня 2024, 12:45
Хворому псу приписали ряжанку: ветклініку у Луцьку звинувачують у вбивстві тварини (відео)

Луцьку ветеринарну клініку «Зоородина» звинувачують у смерті собаки, якого привезли сюди на лікування, і нібито у некомпетентності лікарів. 

В мережі з’явилось обурливе відео, на якому лучанин Тарас каже, що саме через поради працівників ветклініки пес помер, – йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV»

«Ось ця клініка, ніколи в кого є домашні… не везіть сюди своїх домашніх улюбленців, якщо вони вам дорогі», – каже Тарас.

За словами лучанина, у клініці не обстежили собаку належним чином і порадили лікувати його «ряжанкою». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо помітили дику тварину у Луцьку

У коментарях під відео й інші люди почали писати, що мали схожі ситуації із ветклінікою «Зоородина» і, на жаль, втратили своїх домашніх улюбленців. 

Хворому псу приписали ряжанку: ветклініку у Луцьку звинувачують у вбивстві тварини (відео)

Журналісти телеканалу «Конкурент TV» завітали до клініки, аби запитати у самих ветеринарів, що вони думають про звинувачення та резонансне відео.

«Вони прийшли до нас ми зробили обстеження, взяли аналіз сечі, зробили обстеження. По показникам сечі був пероплазмоз, паразитальне захворювання крові, яке передається іксодовим кліщем. Відповідно ми накололи цю собачку згідно ваги тваринки», – каже ветлікар Сергій Сметюх.

Ветеринарний лікар, показав що саме лікарі виписали псу і які препарати вкололи, як видно, ряжанки, про яку говорив обурений чоловік у себе в відео, немає. Але оскільки це не одиничний випадок, коли люди скаржаться на ветклініку, то журніалісти запитали у лікаря, чому є стільки негативних відгуків, на що отримали таку відповідь:

«Ви зрозумійте, це іде лікування, розумієте. В нас і люди помирають в лікарнях, і не спасають, і нічого. Це ж не від лікаря залежить», – сказав ветеринар.

Тож ветеринарна клініка «Зоородина», заперечує той факт, що саме через них помер песик, про якого розповів обурений лучанин Тарас і відкидає решту звинувачень. Ветлікарі кажуть, докладають усіх зусиль, аби врятувати домашніх улюбленців, однак це виходить, на жаль, не завжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів