Поділитись:

Депутати таки візьмуться перевіряти Луцьку стоматполіклініку (фото)

Середа, 24 квітня 2024, 18:35
Депутати таки візьмуться перевіряти Луцьку стоматполіклініку (фото)

Депутати Луцької міської ради таки почнуть перевіряти діяльність міської стоматполіклініки.

Про це повідомила депутатка міськради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Алла Надточій на своїй сторінці у фейсбук.

«Нарешті нам вдалося достукатися до керівництва міста та колег-депутатів й проблеми у Луцькій стоматполіклініці, які вже не один тиждень у всіх на слуху, буде вивчати виїзна комісія депутатів. До її складу увійдуть депутати Луцькради, які безпосередньо є фахівцями у галузі охорони здоров'я, юристи та інші зацікавлені у цій проблематиці», – пише депутатка.

Алла НадточійАлла Надточій

Вона додала, що обов'язково інформуватиме про перебіг перевірок. Й виразила сподівання, що робота комісії буде справді об'єктивною.

Нагадаємо, що очолює заклад Любов Яковчук, яка отримала крісло директорки, ймовірно, за сприяння мера Луцька Ігоря Поліщука. Хоч вона сама це всіляко відкидає. Саме до її «керування» у працівників почало виникати чимало питань. Тому нещодавно вони й організували збори трудового колективу, де голосували за висловлення Яковчук недовіри.

Любов Яковчук (ліворуч) та Ігор Поліщук (по центрі). Фото зброблене задовго до того, як Яковчук стала директоркоюЛюбов Яковчук (ліворуч) та Ігор Поліщук (по центрі). Фото зброблене задовго до того, як Яковчук стала директоркою

І лікарі, і інший персонал нарікали на роботу та організаційні рішення директорки. Зокрема, працівників турбували питання об'єднання зуботехнічної лабораторії й приєднання до медзакладу дитячої стоматології. Також, на думку лікарів, були й неефективними кадрові рішення та незрозумілі трати з бюджету підприємства з боку керівниці. Нарікали вони й на відсутність повного забезпечення матеріалами для роботи, і на цькування з боку незрозумілих людей у закладі, яких на незрозумілих умовах працевлаштувала Яковчук.

З огляду на постійні звернення працівників та й слова директорки про те, що лікарі нібито беруть гроші повз касу, депутати пропонували створити тимчасову контрольну комісію. Остання мала б докладно вивчити усі проблеми. Проте мер Поліщук неодноразово перешкоджав її створенню. І звернення медпрацівників до депутатів не доходили, і питання про створення комісії на сесії просто знімалось. Врешті контрольну комісію так і не створили. Але зійшлись на тому, що діяльність закладу перевірятиме профільна комісія міської ради разом з іншими спеціалістами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів