У Володимирі судитимуть «Артура з Камелоту», бо він хуліган (фото)

Середа, 03 січня 2024, 10:36

У Володимирі за дрібне хуліганство судитимуть молодика, який не зміг дістати меч з каменю й натомість зламав табличку на пам'ятнику.

Про це інформує Володимирський районний відділ поліції.

«Поліція оперативно відреагувала на відео в соцмережах, де невідомий хлопець порушує громадський порядок, а саме нищить табличку на памʼятному монументі поблизу парку «Словʼянський» у м.Володимир», – йдеться у повідомленні.

centerЙмовірні правопорушники

Як зазначають правоохоронці, подія сталась у ніч з 29 на 30 грудня 2023 року. Тоді компанія молодих людей помітила в місцевому парку монумент з мечем та взялась його витягати. Одна їм це не вдалось й один з хлопців вирішив натомість зламати табличку, що йому й вдалося.

Завдяки активності підписників соціальних мереж, додають у поліції, особу хлопця оперативно встановили. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець. Сьогодні, 3 січня, молодого чоловіка запросили до районного відділу поліції, опитали та склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

centerЗламана табличка на монументі

Матеріали адміністративної справи скерують до Володимир-Волинського міського суду для розгляду та притягнення винного до відповідальності.

Нагадаємо: у Луцьку навколо історичної будівлі Гостинного двору Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: