Поділитись:

У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)

Вівторок, 05 грудня 2023, 16:19
У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)

На території Луцькій громаді вирішили протягом зими провести роботи з впорядкування та догляду за зеленими зонами та насадженнями.

Про це у вівторок, 5 грудня, повідомили на сайті Луцької міської ради.

У зв'язку з передачею у комунальну власність дитячої залізниці та неодноразовими зверненнями мешканців міста щодо розчищення заростей вздовж Сапалаївки в центральній частині Луцька, у грудні розпочнуть роботи з видалення аварійних, сухостійних та самосійних дерев та порослі у водоохоронній зоні та прибережній захисній смузі річки, від мосту на вулиці Щепкіна до мосту на вулиці Шопена.

Роботи проводитиме протягом зимового періоду 2023-2024 років КП «Парки та сквери м. Луцька».

Крім того, протягом грудня проведуть розчищення від чагарників, самосійних та порослевих насаджень в селі Іванчиці, в районі господарського двору.

«Роботи заплановані для підтримання належного санітарно-екологічного стану, попередження поширення хвороб насаджень (омела) та збереження естетичного вигляду ботанічної пам'ятки природи місцевого значення “Липа звичайна”», – зазначили у міськраді. 

Також, «у зв'язку з закінченням періоду вегетації зелених насаджень та настанням сприятливих умов для проведення обрізки дерев» на території Луцької громади розпочинають роботи з проведення «формувальних обрізок зелених насаджень» та підрізки гілля, зокрема, для кращої видимості дорожніх знаків та світлофорів.

Такі роботи виконають на вулицях Селищній (від вул. Героїв УПА до комунальних очисних споруд КП «Луцькводоканал»), Ковельській (виїзд з вул. Садибної), Крилова та у сквері навпроти школи №4, а також на вул. Науковій та вул. Мічуріна в селищі Рокині, вул. Набережній в селі Великий Омеляник.

У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)У Луцьку всю зиму розчищатимуть від хащів береги Сапалаївки (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів