Поділитись:

У Володимирі судитимуть «Артура з Камелоту», бо він хуліган (фото)

Середа, 03 січня 2024, 10:36
У Володимирі судитимуть «Артура з Камелоту», бо він хуліган (фото)

У Володимирі за дрібне хуліганство судитимуть молодика, який не зміг дістати меч з каменю й натомість зламав табличку на пам'ятнику.

Про це інформує Володимирський районний відділ поліції.

«Поліція оперативно відреагувала на відео в соцмережах, де невідомий хлопець порушує громадський порядок, а саме нищить табличку на памʼятному монументі поблизу парку «Словʼянський» у м.Володимир», – йдеться у повідомленні.

Ймовірні правопорушникиЙмовірні правопорушники

Як зазначають правоохоронці, подія сталась у ніч з 29 на 30 грудня 2023 року. Тоді компанія молодих людей помітила в місцевому парку монумент з мечем та взялась його витягати. Одна їм це не вдалось й один з хлопців вирішив натомість зламати табличку, що йому й вдалося.

Завдяки активності підписників соціальних мереж, додають у поліції, особу хлопця оперативно встановили. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець. Сьогодні, 3 січня, молодого чоловіка запросили до районного відділу поліції, опитали та склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Зламана табличка на монументіЗламана табличка на монументі

Матеріали адміністративної справи скерують до Володимир-Волинського міського суду для розгляду та притягнення винного до відповідальності.

Нагадаємо: у Луцьку навколо історичної будівлі Гостинного двору Прайзлерів поспіхом облаштовують риштування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів