У луцькі садочки постачали неякісну "молочку"? (фото, відео)

Понеділок, 20 березня 2017, 18:57

У Луцьку правоохоронці перевіряють у всіх дошкільних навчальних закладах документацію, яка стосуються молочних продуктів.

За інформацією Інформаційного агентства Волинські новини, перевірка здійснюється на предмет поставки неякісної продукції і фальсифікату.

Також поліція із силовиками взялися перевіряти фірми, які займаються продажем та поставкою молока.

Як стало відомо ІА ВН із власних джерел, перевірку економічна поліція здійснює у всіх садочках Луцька, Луцького району та в місті Ковель. Що стосується ковельських ДНЗ - інформація уточнюється. Зокрема, у ДНЗ № 21 правоохоронці копіюють документи, у ДНЗ № 10 і 25 - теж підтвердили факт перевірки, але з уточненням, що це, мовляв, планові заходи.

Окрім цього, одночасно відбуваються обшуки на вулиці Підгаєцькій. Як вказано в "Золотих сторінках Волині", за цією адресою дійсно є організації, які пов'язані з молочним бізнесом: ПП "АДМІ Мілк Захід", ПП "Волиньекопродукт", "Луцьк-молоко", філія ПАТ "Тернопільський молокозавод".

Як розповідає автомеханік одного з зазначених вище підприємств Станіслав, правоохоронці із силовиками приїхали на Підгаєцьку ще зранку.

"Вискочило багато людей у спецформі та почали перевіряти всіх, хто причетний до молокопродукції. Як мені показали папери, перевірку проводять на підставі рішення Луцького міськрайонного суду, де вказано, що вони мають право перевірити, обшукати й конфіскувати авто. Втім, чому проводиться перевірка – так і не сказано.

Вже одну машину, яка возить молокопродукти по луцьких ДНЗ та школах, забрали, оформляють і другу, яка, до слова, кілька днів стоїть поломана, яку я мав сьогодні відремонтувати. Є ще одна, але нею не зможемо все розвезти. Це не нормально! Як не буде молока, то хай батьки звертаються з претензіями до правоохоронців", - розповідає Станіслав.

Правоохоронці відмовилися журналістам коменутвати сиутацію.