Поділитись:

Депутатка Луцькради закликала військових долучитись до громадських слухань щодо бюджету громади

Середа, 13 грудня 2023, 18:11
Депутатка Луцькради закликала військових долучитись до громадських слухань щодо бюджету громади

У Луцьку вже незабаром відбудеться громадське слухання з приводу бюджету громади на 2024 рік.

Депутатка Луцької міської ради від фракції Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій закликала чинних військовослужбовців та ветеранів долучитись.

Відомо, що таке слухання відбудеться в понеділок, 18 грудня, у стінах Луцької міської ради.

«Це дуже важливий захід! Саме довкола витрат на збройні сили зараз точиться чимало дискусій, тому саме ви безпосередньо маєте висловити свою позицію про пріоритетні видатки наступного року. Тож я обов’язково закликаю вас долучитися до бюджетних слухань.Саме завдяки вам ми маємо можливість прокидатися щоранку у нашій тиловій громаді. Тому бюджет має формувати не лише керівництво міста й депутати, а в першу чергу люди, які зараз боронять нашу країну і бережуть наш спокій та ті, хто з різних причин зараз не перебуває на службі», – йдеться в повідомленні депутатки.

Алла Надточій зазначила, що подала звернення до Луцького міського голови, щоб військові змогли долучитися до обговорень через відеозв'язок з місць несення служби, проте не впевнена, що воно буде підтримане.

«Ваша участь у формуванні бюджету громади важлива, тому чекаємо на вас в понеділок, о 15:00 в сесійній залі Луцької міської ради! Хто з вас має таку можливість, але не знає як це зробити – зв'язуйтеся зі мною, я обов'язково вам посприяю», – зазначила вона у зверненні.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що Луцька міська рада в проєкті бюджету міста на 2024 рік на підтримку армії, замість обіцяних 500 мільйонів, заклала лише 250 мільйонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів