Поділитись:

«Треба воювати, а не працювати замість Поліщука», – волинський військовий (відео)

П'ятниця, 01 грудня 2023, 09:14
«Треба воювати, а не працювати замість Поліщука», – волинський військовий (відео)

Військовий Андрій Козюра, який у Луцькій міській раді нагадав про війну в країні, повертається на Куп'янський напрямок з допомогою від волонтерів. Зокрема, він везе захисникам на передову FPV-дрони, «мавіки», шини для авто та інше. Козюра зазначає: завдяки благодійному аукціону замовили FPV-дрони, вартість яких більша, ніж активісти «вибили» у мера Луцька Поліщука для ЗСУ на 2024 рік. 

«Знову в дорозі, повертаюсь до своїх на Куп'янськ. Везу 100 ФПВ дронів камікадзе 3 Мавіка 3, шини до наших авто і це все завдяки волонтерам і фундації допомоги захисникам України «Леся»+ 30 FPV від БФ «Небо перемоги». Завдяки благодійному аукціону++ замовлено дронів ФПВ більше, як на 500 000 грн. І скоро їх також чекаємо. Тож, буде, чим працювати…», – зазначив на своїй сторінці у фейсбук Андрій Козюра.

Він додав, що Луцький міський голова, не спішить виділяти кошти для захисників та закупляти і передавати дрони.

«На жаль, але міська влада на чолі з Ігорем Поліщуком надто довго розкачується і не спішить виділяти кошти, закупляти і передавати нам дрони камікадзе, хоча можна було давно вже зробити склад всього необхідного воякам», – наголосив він.

До Луцька з фронту захисник їздив, аби нагадати, що війна триває, і на передовій потрібні тисячі FPV, десятки пікапів, мавіків і інші засоби.

«Саме тому довелось їм нагадати, що війна триває і нам потрібні тисячі FPV, десятки пікапів, мавіків і інші засоби… І чесно кажучи це дістало, бо треба робити роботу на фронті, а не роботу міського голови, його апарату і влади. А взавтра знову бойова робота і фронт…», – резюмував Козюра.

Нагадаємо: під час сесії міської ради між депутатом і за сумісництвом головою фракції «Слуга народу» у Луцькраді Романом Бондаруком та військовим Андрієм Козюрою виник конфлікт. Словесна перепалка почалася під час обговорення проєкту рішення про виділення допомоги воїнам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів