Поділитись:

Вхід на стадіон «Авангард» у Луцьку має бути безплатним, – депутат

Субота, 28 жовтня 2023, 08:20
Вхід на стадіон «Авангард» у Луцьку має бути безплатним, – депутат

Вхід на стадіон «Авангард» у Луцьку треба зробити безплатним, бо лучани вже й так платять за утримання стадіону з податків. 

На цьому наголосив депутат міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик у своєму телеграм-каналі. 

З його слів, вчора відбулося засідання комісії ЛМР з питань комунального майна і приватизації. З-поміж інших питань, був звіт директора КП «Стадіон «Авангард» Олександра Стадницького. У своєму звіті за перший квартал 2023 він зазначив, що від продажу абонементів підприємство заробило 8 тисяч гривень. Натомість дотації з бюджету отримало 800 тисяч грн. Тобто в 100 разів більше.

«Зараз, якщо хтось хоче побігати, двері стадіону відкриті для всіх охочих з 6 до 8 ранку та після 20:00. Тобто час не дуже зручний для занять фізкультурою і спортом.  А хто хоче більш зручний час, має купувати абонемент. Як бачимо, сума від продажу абонементів просто мізерна. Але якщо Луцьк справді хоче популяризувати фізичну культуру, то не треба створювати штучних перепон. Лучани вже заплатили з податків утримання стадіону "Авангард"! (про що свідчить сума дотації)», – пояснює депутат. 

Відтак зараз ворота стадіону потрібно відкрити для всіх. 

Нагадаємо: питання щодо «Авангарду» порушували й раніше. Зокрема, зауважували, що підприємство не приносить прибутку і  «їсть» мільйони з бюджету

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів