Поділитись:

Скандальна блогерка Верба приїхала у Луцьк: що вона тут робить (відео)

Четвер, 19 жовтня 2023, 10:05
Скандальна блогерка Верба приїхала у Луцьк: що вона тут робить (відео)

Франківська інстаблогерка Юлія Верба завідала до Луцька.

Верба виклала кілька сторіс у своєму інстаграмі, де розповіла, що уперше приїхала сюди.

«Ви знаєте, де я? Я в Луцьку. Ніколи ще тут не була. Уявляєте? Так шо.. я не знаю, чи в мене багато підписників з Луцька. Я думаю, трошечки є. Тому передаю вам привіт», – розказала вона.

Блогерка записала ці сторіс, сидячи в салоні своєї автівки, а на задньому плані виднілась автозаправка.

«Дуже гарне у вас місто», – поділилась Юлія Верба.

А потім скандальна блогерка взялась до своєї робочої рутини – почала рекламувати шкарпетки по 340 грн за пару, де абсолютно випадковим чином знайшла всередині однієї зі шкрпеток 2000 гривень.

Скандальна блогерка Верба приїхала у Луцьк: що вона тут робить (відео) 

У наступних відео Верба танцювала під музику і спитала у підписників, чи є у Луцьку матча на кокосовому молоці.

Нагадаємо: Юлія Верба нещодавно вляпалась у низку скандалів, пов'язаних з допомогою ЗСУ. Популярна інстаблогерка-мільйонниця з Івано-Франківська після хвилі критики у тому, що веде розкішне життя і жодним чином не згадує про збори на ЗСУ та хоч якесь висвітлення теми війни у блозі, придбала для військових чотири автівки начебто для евакуації поранених.

І хоч чимало людей схвально сприйняли такий вчинок Верби, та є нюанс. Волонтери та військові поділилися, що придбані блогеркою машини не годяться для транспортування поранених. Мовляв, за ці гроші краще було би купити два хороших медевака, які безпечно для поранених евакують їх з поля бою.

У тій же поїздці блогерка передала військовим «аптечки смертника» з китайськими турнікетами, чим ще раз збурила інтернет-спільноту. А після цієї низки скандалів заявила, що... виходить заміж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів