Поділитись:

На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото)

П'ятниця, 06 жовтня 2023, 10:53
На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото)

Обранець блогерки підготував для неї сюрприз. Відома українська блогерка Юлія Верба поділилася з шанувальникам радісними змінами у її житті.

Так, на своїй сторінці в Instagram знаменитість розповіла, що коханий освідчився їй і вона відповіла згодою. Верба запостила відео того, як саме обранець кликав її заміж, – пише ТСН.

Судячи з ролика, хлопець підготував Юлії сюрприз і ввечері повіз її на дуже особливе місце для них вдвох.

У цьому місці на інстаблогерку чекав величезний букет троянд та свічки, викладені у формі серця.

Як зізналася блогерка, освідчення відбулося 1 жовтня. Але розповісти вона вирішила про нього зараз.

«Скажу вам декілька слів про освідчення. Це сталося нежданно, негадано. Неочікувано абсолютно для мене, я взагалі не чекала, ніколи не хотіла вийти заміж. Я не очікувала, що мені в 20 років освідчаться і я ще й погоджуся. Я досі не вірю. Статус нареченої дуже класний. Я знаю, що всі мої рідні, друзі, знайомі будуть чекати на моє весілля, бо така як у мене любов до українських весільних пісень, мені здається, такої немає ні в кого. І ви уявіть, що то буде за весілля», – розповіла про те, яким бачить своє свято Верба.

Також чи не вперше Юлія так близько показала коханого, щоправда, все ж таки поки його обличчя приховує.

Нагадаємо, цього тижня спільноту сколихнуло відразу два скандали, пов'язані з Юлією Вербою. Спершу її купівля автівок для військових, які назвала евакуаційними. Тоді користувачів мережі обурило це, бо в таких автівках поранених перевозити небезпечно. А згодом випливла нова інформація. Верба передала військовим аптечки з китайськими турнікетами, які можуть зламатися і не врятувати пораненого. Бойові медики назвали такі аптечки подарунком смерті.

На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото)На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото)На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото)На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото)На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото)На хвилі скандалів блогерка Верба заявила, що виходить заміж (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024
31 березня 2024