Поділитись:

На Глушець у Луцьку просять облаштувати нову зупинку громадського транспорту (фото)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 29 червня 2023, 11:21
На Глушець у Луцьку просять облаштувати нову зупинку громадського транспорту (фото)

У Луцьку просять облаштувати проміжні зупинки на вулиці Глушець на відрізку від обласної філармонії до Київського майдану.

Про це повідомили під час сесії міської ради у середу, 28 червня.

Депутат від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Михайло Наход направив депутатський запит міському голові та директору департаменту ЖКГ з проханням облаштувати проміжні зупинки на відповідній ділянці вулиці Глушець, адже місцеві жителі нарікають на проблеми з доїздом.

«До мене звертаються мешканці, які проживають на проспекті Волі та Київському майдані, а також клієнти реабілітаційного центру учасників бойових дій, з проблемою відсутності проміжних зупинок на вулиці Глушець. Це особливо загострилось під час закриття руху проспектом Волі на капітальний ремонт та створило значні незручності для мешканців похилого віку й осіб з інвалідністю. Крім того, рух транспорту проспектом Волі також обмежується під час проведення святкових чи спортивних подій, тому ця проблема потребує вирішення», – заявив депутат.

Михайло НаходМихайло Наход
 

Відстань між зупинками на вулиці Глушець на ділянці від обласної філармонії до Київського майдану складає 1 кілометр, а проміжних зупинок на цьому відрізку зовсім немає, тому таку пропозицію обранця підтримали 24 депутати Луцької міської ради.

Зупинка на вулиці Глушець, за філармонієюЗупинка на вулиці Глушець, за філармонією
 

Зупинка на вулиці Глушець навпроти філармоніїЗупинка на вулиці Глушець навпроти філармонії
 

Зупинка на вулиці Глушець, навпроти Київського МайдануЗупинка на вулиці Глушець, навпроти Київського Майдану
 

Нагадаємо: у Луцьку оголосили конкурс з визначення автомобільних перевізників на автобусному маршруті загального користування № 5 «Вересневе – Окружна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів