Поділитись:

У Луцьку шукають перевізника на маршрут №5 «Вересневе – Окружна»

Автор: Максим Косюр |
Середа, 21 червня 2023, 10:11
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Луцьку оголосили конкурс з визначення автомобільних перевізників на автобусному маршруті загального користування № 5 «Вересневе – Окружна». Основна вимога до учасників – наявність автобусів з екологічними показниками Євро-5 пасажиромісткістю 38-55 місць. 

Таке рішення ухвалив виконком Луцькради.

Цей маршрут дозволить з'єднати мікрорайон Вересневе з обласним онкологічним диспансером, навчальними закладами на вулиці Потебні, проспектом Волі, на якому також знаходяться освітні та лікувальні заклади, з вулицею Рівненською, де знаходяться великі підприємства. Такий маршрут дозволить без пересадок доїхати до ТЦ «Епіцентр» мешканцям мікрорайону Вересневе, вулиць Львівської, Потебні,  проспекту Волі та частини вулиці Рівненської.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5. Договір з переможцем конкурсу укладатимуть на п'ять років. 

«Перевізник безкоштовно та бездотаційно перевозить пасажирів пільгових категорій згідно з переліком, встановленим рішенням виконавчого комітету на відповідний рік, не більше семи пасажирів одночасно в салоні автобуса під час руху на маршруті», – йдеться в рішені.

Взяти участь у конкурсі перевізники можуть до 5 липня, а визначення переможця відбудеться 8 серпня цього року.

Нагадаємо: у дачників під Луцьком – проблеми з доїздом. На одній із зупинок садівничого товариства «Промінь» Луцького району збираються дачники. Люди приходять на зупинку, аби зайняти чергу на автобус № 201.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024