Поділитись:

Пригожина можуть ліквідувати у Білорусі, – CNN

Неділя, 25 червня 2023, 11:17
Пригожина можуть ліквідувати у Білорусі, – CNN

Ватажка ПВК «Вагнера» Євгенія Пригожина, який влаштував бунт проти кремлівського режиму, можуть вбити у Білорусі, куди він втік після заколоту.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

Колишній керівник московського бюро CNN Джилл Догерті припустила, що шефа «вагнерівців» можуть ліквідувати, попри те, що він втік до Білорусі.

На її думку, російський диктатор володимир путін не пробачає зрадникам.

«Цілком можливо, що ми побачимо, як Пригожина вб’ють у Білорусі. Але це важка дилема для Москви, тому що поки Пригожин має певну підтримку, він є загрозою, незалежно від того, де він перебуває», – сказала вона.

Нагадаємо: ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що регулярна армія Росії завдала ракетного удару по тилових таборах найманців. Пригожин стверджував, що взяв під контроль військові об'єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром. Тим часом на території Москви запровадили режим контртерористичної операції. Вранці 24 червня представництво ПВК «Вагнер» заявило, що вже контролює всі військові об’єкти у Воронежі. Розвідка Британії вважає, що демарш ПВК «Вагнер» – найсерйозніший виклик російській державі і «вагнерівці» «майже напевно мають на меті дістатися Москви»За інформацією розвідки, Путін виїхав з Москви на Валдай. Попри активне просування, уже ввечері 24 червня ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що його найманці розвертають колони і йдуть у зворотному напрямку в польові табори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів