Поділитись:

Пригожин «дав задню»: ПВК «Вагнер» розвертають колони і йдуть у зворотному напрямку

Субота, 24 червня 2023, 21:24
Пригожин «дав задню»: ПВК «Вагнер» розвертають колони і йдуть у зворотному напрямку

Ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що його найманці розвертають колони і йдуть у зворотному напрямку в польові табори.

Заяву ватажка Пригожина опублікувала його пресслужба.  

«ПВК «Вагнер» хотіли розформувати. Ми вийшли 23 червня на марш справедливості. За добу ми пройшли, не доходячи 200 км до Москви. За цей час ми не пролили жодної краплі крові наших бійців. Зараз настав той момент, коли кров може пролитися. Тому, розуміючи всю відповідальність за те, що буде пролита російська кров з однієї зі сторін, ми розвертаємо свої колони і йдемо у зворотному напрямку в польові табори згідно з планом», – йдеться у заяві. 

Нагадаємо: ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин заявив, що регулярна армія Росії завдала ракетного удару по тилових таборах найманців. Пригожин стверджував, що взяв під контроль військові об'єкти Ростова-на-Дону, зокрема аеродром. Тим часом на території Москви запровадили режим контртерористичної операції. Вранці 24 червня представництво ПВК «Вагнер» заявило, що вже контролює всі військові об’єкти у Воронежі. Розвідка Британії вважає, що демарш ПВК «Вагнер» – найсерйозніший виклик російській державі і «вагнерівці» «майже напевно мають на меті дістатися Москви»За інформацією розвідки: Путін виїхав з Москви на Валдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів