Поділитись:

Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
Понеділок, 19 червня 2023, 16:03
Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)

У Луцьку тривають роботи з реконструкції проспекту Волі.

Так, пообіді у понеділок, 19 червня, дорожники займалися перемощуванням бруківки на зупинках громадського транспорту. Нагадаємо, рух вулицею досі перекритий. 

До слова, роботи велися не лише на проїжджій частині. На клумбах обабіч дороги працював екскаватор. Він рив ями для майбутніх насаджень.

На проспекті Волі раніше обіцяли висадити 140 крупномірних саджанців дерев та понад 3000 кущів та багаторічників.

Нагадаємо: днями раніше на проспекті Волі у Луцьку вкладали верхній шар асфальту. На дорогу тоді вивели багато спецтехніки.

Рекострукцію проспекту Волі відновили 29 травня. Тоді ж рух вулицею перекрили для транспорту.

Нещодавно робочі займалися підготовкою дорожнього полотна до вкладання фінішного шару асфальту. А перед тим піднімали рівень каналізаційних люків і решіток.

Нагадаємо: лучанам повідомили, за якими маршрутами курсуватиме громадський транспорт на період робіт з капітального ремонту проспекту Волі.

Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото)Проспект Волі у Луцьку досі перекритий: що там робиться (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів