Поділитись:

Проспект Волі у Луцьку буде перекритий ще два-три тижні (фото, відео)

Автор: Максим Косюр |
Середа, 31 травня 2023, 11:50

Ремонт на центральному проспекті Луцька триватиме до середини червня. 

Про це повідомили під час сесії міської ради у середу, 31тривня.

Очільник фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер поцікавився у міського голови, коли ж таки завершиться ремонт центральної вулиці міста, адже він створює багато незручностей містянам.

«До мене вчора та позавчора надійшло багато дзвінків з питанням про завершення ремонту проспекту Волі. Скажіть, коли ж його таки завершать?» – поцікавився депутат.

Тарас ШкітерТарас Шкітер
 

Міський голова повідомив, що зараз там тривають роботи з підйому зливових решіток, а згодом працівники почнуть укладати там другий шар асфальту. Орієнтовно, за словами голови Луцька, це займе десь два-три тижні.

Ба більше, депутат Тарас Шкітер зауважив, що через обмеження руху автомобільного та громадського транспорту вулиця Коперника перетворилась на місце для паркування. Тому він запропонував очільнику міської ради заборонити паркування на тій ділянці. Йому повідомили, що вже знають про цю ситуацію та ведуть спільно з правоохоронцями роботу, аби розв'язати цю проблему.

Нагадаємо: лучанам повідомили, за якими маршрутами курсуватиме громадський транспорт на період робіт з капітального ремонту проспекту Волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів