Поділитись:

Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
П'ятниця, 09 червня 2023, 16:45
Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)

У Луцьку на проспекті Волі робочі готують нижній шар асфальту до того, щоби вкладати верхній.

Так, у вечір п'ятниці, 9 червня, на відрізку зі сторони Київського майдану робітники фрезою частково знімають асфальт, а зверху вкладають латки з нового.

Таким чином вони готують покриття, яке вже є, до вкладання верхнього, фінішного, шару.

Нагадаємо: капітальний ремонт проспекту Волі у Луцьку розпочали наприкінці травня 2022 року. До середини жовтня рух транспорту на головному проспекті міста був перекритий. Через повномасштабне вторгнення ремонт проспекту Волі впродовж 2022 року призупинили. Відновили роботи на початку березня 2023 року.

На жаль, розповісти журналістам сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» більше про процес дорожники не захотіли. Мовляв, реконструкцією займаються і все.

Нагадаємо: лучанам повідомили, за якими маршрутами курсуватиме громадський транспорт на період робіт з капітального ремонту проспекту Волі.

Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)Довбають і латають: що коїться на проспекті Волі в Луцьку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів