Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Неділя, 11 червня 2023, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за тиждень.

На Донеччині звільнили два населених пункти

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Донецькій області Сили оборони України деокупували населений пункт Нескучне та Благодатне.

Україна повернула з російського полону 95 людей

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Серед звільнених з полону 51 представник ЗСУ (зокрема 15 тероборонців), 29 нацгвардійців, 11 прикордонників, четверо військових моряків. 

Про те, що у Луцьку двох людей засипало землею

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Луцьку на вулиці Гордіюк обвалилася траншея, двох чоловіків присипало землею.  Як стало відомо, одного із чоловіків присипало наполовину, інший повністю опинився під землею.

На місці події працює чотири екіпажі ДСНС та кілька бригад. Рятувальники відкопують чоловіків лопатами. 

Про те, що мер Луцька назвав збоченням перевдягання школярів у сукні

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Луцькій міській раді незадоволені флешмобом, який провели у школі №24, де учні переодягнулися в жіночий одяг. Тоді відео набрало шаленої популярності у соціальній мережі TikTok та навіть потрапило у російські новини.

Очільник міста, за його словами, був неприємно здивований такою витівкою школярів та бездіяльністю дирекції школи. Такі перевдягання він назвав збоченнями та додав, що якщо у Луцьку будуть повторні подібні випадки, то договори з директором відповідних освітніх закладів розриватимуть.

Про те, чи  можна у Луцьку безперешкодно потрапити в укриття

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Нещодавно через падіння уламків ракети у Києві загинула жінка та двоє дітей, а понад десять людей отримали поранення різного ступеню важкості. Вони не змогли потрапити в укриття поліклініки, бо те було зачинене, хоча в середині травня КМВА обіцяла відкрити всі сховища. Наступного дня, 2 червня, поліціянти оголосили підозру 62-річному Віктору Мошкіну, охоронцеві  поліклініки, який не встиг відчинити двері.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішили дізнатися, чи можуть лучани безперешкодно потрапити у міські укриття та в якому вони зараз стані. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ІНШІ НОВИНИ:

Надрукувати
мітки:
коментарів