Поділитись:

Обличчя луцького фудфесту (фото)

Автор: Ольга Зейлик |
Субота, 27 травня 2023, 17:37
Обличчя луцького фудфесту (фото)

Цьогоріч на луцькому фестивалі їжі усіх учасників називали «незламними», бо попри все їхні маленькі бізнеси вистояли і продовжують працювати.

Дехто й взагалі лишень розпочинає свою справу у цей нелегкий час.

Журналісти сайту новин Луцька і Волині «Конкурент» поспілкувалися з організаторами й деякими учасниками фестивалю, а тепер познайомлять вас з ними:

«Цього року, на відміну від попереднього, ми привезли велику сцену. Хедлайнерами фестивалю буде гурт Karta Svitu, відомі своєю піснею «Хто тримає цей район? Пес Патрон!», на сцені також буде розіграш лотів від Ангару – це ще один канал для збору благодійних коштів, окрім того, що 50% з кожного квитка передаємо їм», – розповіла маркетолог фестивалю Софія Момонт.

Обличчя луцького фудфесту (фото) 

Окрім того, на фестивалі представили широке різноманіття кухонь світу. Тут і грецька, українська, грузинська кухні, і равлики, і суші, солодощі та напої на різний градус і гаманець. А ще тут досить велика крафт-зона.

Згодом там, серед майстрів, ми зустріли Наталку Воскресенську. Вона – засновниця бренду Maliovka. Це молодий бренд, натхненний народними мотивами.

«В основі бренду лежить вишивка із самчиківського розпису (техніка, якою колись розмальовували будинки, скрині). Я зі своїм брендом намагаюсь популяризувати цей розпис і вписати його в сучасний інтер'єр. На фестивалі я вперше, це дуже цікавий досвід», – поділилася емоціями засновниця.

Обличчя луцького фудфесту (фото) Обличчя луцького фудфесту (фото) 

А Олег з Klimat.bar зустрів нас неймовірною усмішкою і класною музикою. Каже, будуть дивувати відвідувачів коктейлями.

«Авторськими коклейлямиwink», – уточнив Олег.

Обличчя луцького фудфесту (фото) 

На фестивалі й справді панує легка і навіть літня атмосфера. Багато відвідувачів з дітьми, купа молоді, а також дорослих містян, адже кожен знайде тут щось для себе.

Що ж, до завершення першого дня фестивалю ще є трохи часу, тож ви ще встигаєте придбати чи скуштувати щось цікаве.

Більше фото з першого дня фудфесту можна переглянути тут

Обличчя луцького фудфесту (фото) Обличчя луцького фудфесту (фото) Обличчя луцького фудфесту (фото) Обличчя луцького фудфесту (фото) Обличчя луцького фудфесту (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів