Поділитись:

Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)

Неділя, 08 серпня 2021, 11:30
Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)

На відміну від першого акустичного вечора, закінчення другого фестивального дня Бандерштату-2021 було драйвовим і емоційним. 

Кілька тисяч фестивальників зібралися навпроти головної сцени, щоб послухати улюблені гурти. 

Вечір почався із виступу гурту "Мармур". Після них на сцену вийшли музиканти "Широкого лану". І якщо напередодні вони грали "чілові" пісні під гітарку і вогнище, цього вечора зі сцени лунала дещо інша музика. 

Справжній відрив під головною сценою почався на виступі "Серцевого нападу". Український поп-панк гурт настільки запалив учасників фестивалю, що під сценою стрибали навіть після завершення виступу. 

Зовсім іншим за настроєм був гурт "Фіолет". Ліричний виступ фронтмена гурту Сергія "Колоса" Мартинюка зустріли шквальними оплесками. 

Спокійна і невимушена атмосфера на фестивалі тривала недовго. Шаленство і драйв почалися під сценою майже одразу після того, як звідти провели "Фіолет". Відбірний гуцул-метал від "Карни" змушував людей божеволіти і відриватися так, як ніколи. З правого боку під сценою почався "цивілізований", однак, дуже бурхливий слем. Ліворуч люди танцювали аркан. Догори  злітали руки, під ритмічні баси трусилися голови. 

Зіркою вечора, однак, став Андрій Хливнюк та гурт "Бумбокс". Музикантів зустріли шаленими криками. Їх пісні голосно співали цілим натовпом. І попри те, що музика була неймовірно гучною, голоси шанувальників гурту залили поле у Рованцях, де і відбувається фестиваль. 

На ліричних композиціях до неба злітали ліхтарики, на драйвових – руки і волосся. Фронтмен гурту зірвав голос, але продовжував співати разом із тисячами людей під сценою. 

Завершила вечір ніжна і тендітна Ірина Швайдак і гурт "Один в каное". Теплі "лампові" пісні ідеально заспокоїли розбурханий натовп. Хтось стояв і підспівував про небо, дерева і доми, а дехто лежав на вже по-осінньому холодній траві і засинав під звуки найкрутішого волинського музичного фестивалю. 

Програма завершилася близько третьої ночі. Однак, уже зранку наступного дня на гостей чекали нові виступи і нова якісна українська музика. 

Про те, як минув цей вечір, дивіться на наших фото. 

Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)Від ніжності – до шаленства: як минув другий вечір Бандерштату під Луцьком (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів