Поділитись:

Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)

Понеділок, 01 травня 2023, 11:01
Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)

У Луцьку показали яскраву інтерактивну виставу від гостей з Херсона.

Про це розповіли у Волинському академічному обласному театрі ляльок.

У суботу, 29 квітня, сцена театру приймала гостей. Цього разу це були актори Херсонського академічного обласного театру ляльок.

Вони подарували глядачам веселу інтерактивну виставу «Дуже невихований кіт». Малеча отримала чудовий урок толерантності від нахабного рудого кота, який зрозумів, що оточуючих ніколи не можна ображати.    

«Нагадуємо, що 30 квітня о 15:00 пройде ще одна вистава Херсонського театру «Жирафа та Носоріг, або чародій Марабу». У ній розповідається про звірят, які посварилися через те, що були різними. Вистава вчить розуміння того, що усі ми дуже відрізняємося, але кожен – важливий. І дружбі це не має ставати на заваді», – повідомили в театрі.

Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото)Маленьким лучанам показали «дуже невихованого кота» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів