Поділитись:

Під Луцьком скаржаться на роботу «п'яних» комунальників (фото)

Автор: Максим Косюр |
Четвер, 20 квітня 2023, 14:03
Під Луцьком скаржаться на роботу «п'яних» комунальників (фото)

Жителі села Рованці нарікають на роботу працівників комунального підприємства «Луцькводоканал». Через безвідповідальність працівників один з будинків вже понад 12 годин без водопостачання.

Про це повідомив місцевий житель на своїй сторінці у фейсбук.

Сьогодні, 20 квітня, Сергій Мостенець опублікував обурливий допис, в якому розповів, що комунальники приїхали за викликом на аварійний ремонт каналізаційного люка з пожежним гідрантом. З його слів, уся бригада була в нетверезому стані. Він також зазначив, що до потрібного місця працівники не дісталися, проте перекрили воду у його будинку.

«Вчора аварійна бригада (дійсно аварійна, бо декілька її працівників були добре п’яні) приїхали на виклик по ремонту каналізаційного люка з пожежним гідрантом в селі Рованці. Цей люк ніхто не оглянув, проте поруч був люк, де знаходився кран, через який подається вода у мій будинок. Наслідки роботи «спеціалістів» – виламаний кран і будинок без води вже 12 годин», – йдеться у дописі.

Прикріплені до допису фотоПрикріплені до допису фото
 

За словами чоловіка, йому запропонували написати заяву на заміну крана, адже це платна послуга. Проте це також займе декілька днів, бо у комунальників багато роботи. До того ж, пану Сергію так і не пояснили для чого перекрили водопостачання у його будинку.

Очільник КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк у коментарі нашим журналістам розповів, що село Рованці не входить в зону, яку має обслуговувати підприємство. Проте там користуються водою, яка надходить з «Луцькводоканалу», тому на аварійні ремонти бригади виїжджають. Він додав, що у таких випадках працівники зобов'язані перекривати водопостачання.

«КП «Луцькводоканал» не обслуговує село Рованці, воно не відноситься до наших мереж. Якщо там сталась аварія, то працівники зобов’язані були перекрити воду. Щодо його заяви про те, що працівники були п’яні, то він свідомий громадянин і мав би заявити про це у правоохоронні органи, якщо це дійсно було так», – каже очільник.

Нагадаємо: комунальне підприємство «Луцькводоканал» звернулося до суду із позовною заявою проти приватного підприємства «Патронат» про стягнення майже 900 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024