Поділитись:

«Луцькводоканал» судиться за майже 900 тисяч, вкрадених на фонтані

Автор: Максим Косюр |
Вівторок, 18 квітня 2023, 12:32

Комунальне підприємство «Луцькводоканал» звернулося до суду із позовною заявою проти приватного підприємства «Патронат» про стягнення майже 900 тисяч гривень.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Львівської області.

Луцьке підприємство позивається через невиконання або неналежне виконання зобов’язань або підряду. Адже саме підприємство «Патронат» наймали для виконання ремонтних робіт фонтану, що знаходиться на Театральному майдані. Тоді Луцька окружна прокуратура повідомила директорці цього підприємства про підозру у заволодінні чужим майном у великих розмірах, вчиненому шляхом зловживання службовим становищем. За даними правоохоронців, мова йде про майже 500 тисяч гривень.

Будівельний паспорт фонтануБудівельний паспорт фонтану
 

Заяву до суду направили другого березня, а засідання мало відбутися 27 березня 2023 року. Проте ПП «Патронат» подало клопотання про його відкладення. Адже, як зазначають на підприємстві, у цей час у них проходить інше засідання суду. КП «Луцькводоканал» також подали ідентичне клопотання, аби надати можливість підготувати та подати суду, а також, направити на адресу відповідача відповідь на відзив. 

Таким чином суд ухвалив рішення перенести засідання на 10 квітня. 

Нагадаємо: вартість робіт з капітального ремонту фонтану з облаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані обійшлося бюджету Луцька у майже 12,5 мільйона гривень. Замовником будівництва виступало КП «Луцькводоканал». Саме воно оголошувало тендер, переможцем якого стало львівське ПП «Патронат».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів