Поділитись:

На ремонті фонтану в центрі Луцька вкрали понад 430 тисяч гривень (відео)

Понеділок, 03 квітня 2023, 17:02

У Луцьку директорці підприємства повідомили про підозру у заволодінні понад 400 тисячами гривень на ремонті фонтану.

Про це у понеділок, 3 квітня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури директорці приватного підприємства повідомили про підозру у заволодінні чужим майном у великих розмірах, вчиненому шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України). 

За даними слідства, очолюване підозрюваною підприємство, згідно із договором, укладеним із КП «Луцькводоканал» за результатами закупівлі, виконувало роботи з капітального ремонту фонтану з влаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані в Луцьку.

При цьому посадовиця з серпня 2020 по червень 2021 року складала та підписувала акти виконаних робіт, застосовуючи до норм витрат труда робітників та часу експлуатації машин коефіцієнти, для застосування яких були відсутні законні підстави.

Унаслідок цього загальна вартість виконаних робіт була безпідставно збільшена на понад 430 тисяч гривень, які були сплачені підприємству з бюджету Луцька.

Досудове розслідування: Луцьке РУП ГУНП в області.

Примітка:
відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо: вартість робіт з капітального ремонту фонтану з облаштуванням комплексу рекреаційних споруд на Театральному майдані обійшлося бюджету Луцька у майже 12,5 мільйона гривень. Замовником будівництва виступало КП «Луцькводоканал». Саме воно оголошувало тендер, переможцем якого стало львівське ПП «Патронат».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 березня 2024
08:30
22 лютого 2024
21 лютого 2024
20 лютого 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024