Поділитись:

«Це рейдерська атака, щоб забрати в мене авторське свідоцтво», – ексдиректор музею-скансену під Луцьком відповів на звинувачення

Середа, 19 квітня 2023, 20:40

Колишнього директора Музею історії сільського господарства Волині-скансену у Рокинях Олександра Середюка звинуватили у використанні фальшивого диплома доктора філософії, користуючись яким він тривалий час отримував надбавки до зарплати та обіймав посаду провідного наукового співробітника.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» звернулись до Олександра Середюка за коментарем з приводу цих звинувачень.

Коментувати ситуацію він відмовився і сказав, що спілкуватись буде тільки наживо.

«Я зрозумів, що це, по суті, йде рейдерська чергова атака, щоб дискредитувати автора-засновника музею-скансену в Рокинях, щоб відібрати в мене авторське свідоцтво», – зазначає Олександр Середюк.

Каже, що за потреби може показати свій диплом та відгуки інших професорів про його роботи.

Нагадаємо: музей-скансен у Рокинях під Луцьком опинився в епіцентрі гучного скандалу. Новий очільник закладу Роман Ковальчук нарікає, що його попередник Олександр Середюк махлював з документами, аби щороку отримувати 20 % прибутку музею. Натомість Олександр Середюк запевняє, що має на ці гроші повне право.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів