Поділитись:

У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)

Вівторок, 04 квітня 2023, 17:47
У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)

У Луцьку на Центральному ринку розбирають згорілу частину павільйону.

Про це стало відомо у вівторок, четвертого квітня.

На території павільйону демонтували металеві конструкції й розібрали стіни. На місці працює бригада будівельників та важка техніка. Вони розбирають завали та розчищають територію. 

Крім того, зараз ремонтують частину даху над робочими павільйонами, які постраждали від пожежі.

Коли роботи з розчищення території завершать, поки невідомо. Працівники утримуються від коментарів.

У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото)У Луцьку розбирають згорілий павільйон Центрального ринку (фото) 

Нагадаємо: три місяці тому пожежа знищила павільйон на Старому ринку у Луцьку. З того часу підприємцям доводиться працювати у нових непростих умовах. Вони постійно скаржились адміністрації, що через перекритий прохід, який сполучав овочевий та м'ясний відділ, у них поменшало покупців. Проте керівництво не могло нічого робити поки триває слідство.

До слова, у ДСНС встановили, що причина пожежі – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. На місці виявили скупчення тимчасових електромереж (подовжувачів), яке викликало коротке замикання. Потім вогонь перекинувся на легкозаймисті речовини, що були поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів