Поділитись:

Очільник волинських патрульних поділився думками про «Гвардію наступу» (відео)

Понеділок, 06 лютого 2023, 15:31

фото ілюстративне

3-го лютого з’явилася інформація про набір добровольців у «Гвардію наступу». Вісім бригад запрошують вмотивованих бійців для штурму аж до Криму.

Своїми думками стосовно формування «Гвардії наступу» в інтерв'ю телеканалу «Конкурент TV» поділився керівник волинських патрульних Дмитро Мокич.

Раніше ми повідомляли, що Міністерство внутрішніх справ України почало формувати штурмові бригади «Гвардія наступу», до яких уже можуть
вступати добровольці для зміцнення Сил оборони та звільнення тимчасово окупованих територій.

Керівник волинських патрульних Дмитро Мокич поділився деталями та думками стосовно формування.

«Формуються бригади по звільненню окупованих міст, які обов’язково будуть деокуповані. Це досить крутезна ініціатива, адже всі вважали, що поліцейські можуть тільки нести службу на блокпостах, забезпечувати безпеку дорожнього руху. Але хлопці та дівчата успішно підготовлені й вмотивовані. Вони зроблять все для того, щоб звільнити нашу Україну від ворога. Підрозділ «Лють» теж запрошує молодих людей, які готові віддати частинку себе для збереження суверенітету та територіальної цілісності України», – розповів Дмитро Мокич.

Окрім цих бригад, є зведений загін Департаменту патрульної поліції, який з початку повномасштабної агресії російської федерації виконує завдання зі
збереження суверенітету та територіальної цілісності України. Він поряд з бригадою «Лють» та іншими підрозділами й надалі успішно діятиме.

Нагадаємо: 31 січня 2022 року на місце керівника волинських патрульних призначили Дмитра Мокича, який раніше виконував обов‘язки заступника начальника. До призначення на цю посаду чоловік з квітня брав участь у бойових діях. Його шлях починався на Півдні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
11 березня 2024
21 січня 2024
15 грудня 2023
06 листопада 2023
29 серпня 2023
13 квітня 2023
06 лютого 2023
02 лютого 2023
13:25
18 листопада 2021
18 березня 2021