Поділитись:

«Розповісти про пережите»: лучанка створила настільну гру «На емоціях» (фото, відео)

Субота, 04 лютого 2023, 17:47

25-річна лучанка Катерина Білохвіст створила настільну гру «На емоціях».

Про це пише Суспільне. 

Суть її полягає у тому, щоб гравці, витягаючи картки з певними емоціями, розповідали про пережите та відкривалися один одному, – розповіла Катерина.

 

25-річна авторка розповідає, що майбутня гра увійшла до проєкту подруги, який допомагав врегулювати психоемоційний стан молоді під час повномасштабної війни. Проєкт закінчився, а картки з емоціями залишилися.

«Знайшла собі ментора. Його звати Михайло Войтович. Ця людина займається розробкою ігор дуже давно. Створили тестові примірники. Ментори по Україні почали їх використовувати на своїх тренінгах», – говорить дівчина.

Карткову гру, до якої увійшло 75 емоцій, Катерина Білохвіст запустила торік, перебуваючи в евакуації у Швеції. Перед своїм днем народженням, у серпні повернулась до України та отримала першу фізичну коробку з грою.

«У грі є десять форматів. Вони використовуються для різних цілей. Наприклад, саморефлексія – проаналізувати свій день або робота у парах, коли ти хочеш поглибити стосунки з партнером або другом», – говорить авторка гри.

За словами Катерини Білохвіст після запуску гри «На емоціях» у тираж, її почали використовувати молоді пари та сім’ї, студенти та викладачі, а також психологи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
20:57
14:09