Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 16 грудня

П'ятниця, 16 грудня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 16 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 16 грудня.

Про чергове незаконне будівництво в Луцьку:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 16 грудня 

У Луцьку виявили ще одного забудовника-порушника: там, де, за документами, мали з'явитися гаражі, збудували таунхауси.

«Чергова незаконна забудова у Луцьку! По документах гаражі, а по факту таунхауси. 
В промисловій зоні на околиці Луцька за адресою: вул. Карбишева, 10, в останні роки виросли близько 10 таунхаусів. Забудовник отримав дозвіл на будівництво гаражів, а вистроїв рядок сіреньких таунхаусів», – написала депутатка Луцької міської ради з фракції «Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій.

За словами обраниці громади, за допомогою «чорних» реєстраторів забудовник «перевів гаражі у квартири» й тепер просить узаконити цю махінацію на сесії Луцькради.

Про початок продажу новорічних ялинок під Луцьком:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 16 грудня 

Щороку з першими морозами десятки волинян приходять на «Коцанове поле» у розсаднику волинських лісівників, що в селі Гаразджа під Луцьком. Вони довго блукають рядами високих і не дуже дерев, обираючи для себе найкращу з-поміж ялинок. Для багатьох із них це стало своєрідною сімейною традицією. 

До новорічних свят тут можна придбати такі різновиди хвойних дерев, як ялина звичайна, ялина колюча, сосна звичайна, ялина канадська і ялиця. Новорічне дерево можна замовити як зрізану, так і в горщиках. Ціна коливається від 300 гривень в зрізах, та від 500 гривень в горщиках. На ціну впливає вигляд дерева і висота. 

Про неадекватного залицяльника, який переслідує молоду лучанку:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 16 грудня 

Молода лучанка заявила, що вже дев'ять років її переслідує старший на двадцять років чоловік.

Ця 21-річна жінка вже дев'ять років терпить нав’язливі переслідування чоловіка, старшого майже на двадцять років.  Дорослий чоловік почав залицятися до дівчини, коли їй було лише тринадцять.

Про електропікапи під брендом ЛуАЗ:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 16 грудня 

Український бізнесмен має намір відновити бренд ЛуАЗ для випуску електрокарів. Презентацію першого електропікапу від бренду приурочили до річниці старту виробництва ЛуАЗ-969 «Волинь».

Про це повідомив заступник голови правління Української асоціації учасників ринку електромобілів Вадим Ігнатов.

Ігнатов зазначив, що розробка електропікапа тривала майже п'ять років, а презентацію авто приурочили до 55-річчя старту виробництва ЛуАЗ-969 «Волинь». Приймати замовлення на придбання новинки планують почати уже наступного року.

Про аварійну ситуацію в мережах Луцька:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 16 грудня 

Внаслідок аварійної ситуації в мережах у Луцьку частково без електропостачання опинилися кілька районів: райони Вишкова та Теремного, 33-й, 40-й, 55-й мікрорайони, просп. Відродження, просп. Грушевського та прилеглі.

Зазначається, що служби «Волиньобленерго» працюють над якнайшвидшим відновленням електропостачання споживачів. Тож лучан просять зберігати спокій, не поширювати неперевірену інформацію та підтримувати один одного.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів