Поділитись:

Темні вулиці та вимкнені світлофори: на Волині почастішали ДТП за участю пішоходів (відео)

П'ятниця, 16 грудня 2022, 17:58
Темні вулиці та вимкнені світлофори: на Волині почастішали ДТП за участю пішоходів (відео)

На дорогах Волині у темну пору доби на дорогах стало небезпечніше. Особливо ситуація ускладнилась через  обстріли окупантів по об’єктах критичної інфраструктури. Через відключення світла ситуація на дорогах збільшується кількість ДТП.

Як бути помітним для водія, що треба знати і як діяти, дізнавалися журналісти телеканалу «Конкурент TV».

Темні вулиці та вимкнені світлофори під час відключень світла суттєво вплинули на безпеку на дорогах. Неабияк зросла і кількість ДТП. За таких умов пішоходам ввечері та вночі необхідно бути особливо обережними і не нехтувати власною безпекою. Як убезпечити себе у темну пору добу – вкотре нагадали у патрульній поліції.

Правоохоронці  наголошують:  в темну пору доби пішоходам варто одягати світлий або яскравий верхній одяг, а також мати світловідбивальні елементи – це може бути браслет, стрічка на рюкзак, наліпка або спеціальний жилет. Варто пам’ятати, що  використання світловідбивних елементів – це не лише вимога правил дорожнього руху, а також елементарна повага до інших учасників дорожнього руху. Водіям же потрібно суворо дотримуватися правил руху, безпечної дистанції та швидкості, надавати пішоходам перевагу в русі та переконуватися в безпечності маневрів, тримати чистими фари, дзеркала та скло.

Більше – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024